12 november 2014 Overzicht

Nieuwe website live!

Al enige tijd verwijzen wij met terughoudendheid naar de website van PrivaZorg. Hij was verouderd en niet toegankelijk. Hier moest verandering in komen en vandaag presenteren wij het resultaat van een paar maanden hard werken.

Foto’s van onze eigen cliënten

We kunnen heel veel zeggen over het traject naar de nieuwe site en de gedachten die er achter zitten maar veel leuker is het om zelf rond te kijken. Voordat je dit doet willen wij je graag meegeven, dat de cliënten en zorgverleners op de foto’s onze eigen cliënten zijn samen met ZZP-ers die ingezet worden voor PrivaZorg Eemland. Foto’s uit het leven gegrepen.

Nieuw logo

Ook maken wij van de gelegenheid gebruik om het nieuwe logo te introduceren. We hebben het huisje aangepast en afscheid genomen van de zogenaamde “koppenbalk”. De komende tijd zullen wij deze huisstijl door gaan voeren in al onze uitingen.

Nog beter?

Klik op www.privazorg.nl en kijk rond! Wij realiseren ons dat de site nog mooier en beter kan. Hier werken wij steeds aan. Op een aantal pagina’s ontbreken de foto’s nog, deze worden de komende week toegevoegd. Als je iets tegen komt wat niet klopt of wat beter kan, dan mag je dit mailen naar m.trein@privazorg.nl.

Mijn PrivaZorg

Zoals jullie zien kan er nog niet worden ingelogd op Mijn PrivaZorg. Dit deel van de site moeten wij nog testen. Naar verwachting gaat dit deel nog voor het eind van het jaar live.

Bedankt!

Om de nieuwe site te laten worden zoals hij nu is hebben heel veel mensen meegekeken, meegedacht en meegewerkt. Dit zijn er te veel om te noemen, allemaal enorm bedankt voor jullie inzet, enthousiasme, tijd en geduld! Speciale dank voor onze fotomodellen die ons een kijkje geven in hun leven.

Heel veel kijkplezier,

Marjon Trein (projectleider)

Ik kan het toch niet laten, een paar namen met speciale dank:

  • Barend en Sandra voor alle ruimte, vrijheid, vertrouwen en er zijn als het nodig was
  • Martijn voor technische kennis, klankbordmomenten, meedenken en creatieve initiatieven
  • Xsarus (Joost en Marc Jan) voor het bouwen van de site en het begrijpen van mijn niet-technische aanwijzingen
  • Monique (Ki-Art) voor het maken van de treffende foto’s
  • Esther voor mentale ondersteuning en het uit handen nemen van alles wat gewoon door moest gaan