10 april 2020 Overzicht

Duizenden thuiszorg cliënten ontvangen vandaag bloemen van PrivaZorg

Vandaag, op Goede Vrijdag, verrassen de thuiszorg medewerkers van PrivaZorg in het hele land ruim 3200 cliënten met een prachtige bos bloemen voor de Paasdagen. Op deze manier willen de medewerkers van PrivaZorg steun uiten voor hun cliënten, die het in deze dagen vaak extra moeilijk hebben.

Jeroen Collette, directeur van PrivaZorg: “Onze thuiszorgmedewerkers komen elke dag opnieuw bij kwetsbare mensen over de vloer. Ze komen langs om hen te wassen, steunkousen aan te trekken en om bijvoorbeeld wonden te verzorgen. Vaak zijn zij het enige bezoek op een dag. Daarom willen wij deze kwetsbare groep vandaag verrassen met een prachtige bos bloemen voor de Paasdagen. Met veel dank aan de organisaties die dit mogelijk hebben gemaakt!”.

De bloemen worden gratis ter beschikking gesteld door de Nederlandse sierteeltsector, in een speciale actie samen met ouderenbond ANBO, de Telegraaf en Ali B.

Omdat bezoek aan ouderen beperkt moet worden, is het contact van onze cliënten met anderen helaas soms minimaal. PrivaZorg roept mensen daarom op: beperk het bezoek, maar hou wél het contact!